Kristi himmelsfärd i Hällekis med tältvagnen

Åkte till Hällekis med tältvagnen. Läste på en hemsida att Combi-camp klubben (märket på tältvagnen) skulle träffas på Kinnekulle camping.

Bästa kompisarna i tältvagnen - radio med ipod-docka samt lampa(!).


Köket i vår Combi-camp. Kylbox, rinnande vatten, 3 gas-lågor och plats för tallrikar, kryddor, glas osv.


Vår bästa vän! Elementet!!!


Tältvagnen. Sovdelen är till höger i bild. Vardagsrum, kök osv är till vänster. Observera utsikten! :) TIll höger såg vi viken och till vänster lekplatsen. Perfekt.


Dottern på lekplatsen. Studsar på studsmattan och sjunger "I like to move it move it I like to move it" från Madagascar-filmen. :)


Tältvagnar! Har aldrig sett så många Combi-camps på ett ställe. :) Totalt var det 7 st tältvagnar.


Lilltjej pratar med morfar.


Varför är det så kul att kasta sten??


Sjöbotten... tacka vet jag havet!


Lördagkväll. Vi hade dukat långbord utomhus trots att stooora mörka moln närmade sig. Som tur var hann de flesta äta upp innan de första dropparna föll.


När vi åkte hem i söndags så stannade vi på en rastplats utanför Skara. Hittade en liten mysig avskild plats där vi kunde backa in vårat ekipage och laga lunch! Värmde köttfärssås och kokade spaghetti.


Så här glad blir man när man har det så mysigt!


Helt underbar liten tur! Vädret var sådär... under fredagen regnade det men då passade vi på att åka till Lidköping. Under lördagen var det dock sol hela dagen och då var vi bara på campingen och slappade, cyklade och njöt. Under hela vistelsen i tältvagnen så sa dottern "jag älskar den här vagnen" "det är så mysigt" osv. Hon trivs lika bra med den som vi! Det är verkligen mysigt att vara ute med den trots att det är lite kallt ibland och trots att man hör ALLA ljud. :)

Här kan du lämna en kommentar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0